Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:41:46 GMT

توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در سال جهش تولید

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۴۴۷۶

توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در سال جهش تولید

سال ۹۹ در صنعت پتروشیمی به عنوان سال طلایی این صنعت نام‌گذاری شده است زیرا در سال جاری ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری می‌رسد تا ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به ۹۰ میلیون تن در پایان سال بالغ شود.  

با این حال توسعه در صنعت پتروشیمی تنها معطوف به حجم و ظرفیت نبوده بلکه کیفی‌سازی محصولات و تکمیل زنجیره‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مهمترین مورد نیز ایران که در حال حاضر بزرگترین متانول ساز جهان به شمار می‌رود، در تلاش است تا زنجیره این محصول را تا پلی پروپیلن توسعه دهد.  

در مجموع ایران می خواهد با تکمیل زنجیره تولید محصولات پترشیمی ارزش افزوده بیشتری برای کشور تولید کند تا علاوه بر بی نیازی از واردات، ‌ارزآوری را نیز توسعه دهد.  

در آخرین اقدام در این راستا نیز، واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه به‌عنوان یکی از طرح‌های توسعه‌ای پایین‌دستی صنعت پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه محصولات متنوع و راهبردی بدون حضور کارشناسان خارجی با موفقیت عملیاتی شد.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به اینکه خط تولید سولفات پتاسیم با ظرفیت سالانه ۴۰ هزار تن با موفقیت راه‌اندازی شد، گفت: باتوجه به راه‌اندازی این خط تولید، سبد محصولات شرکت تکمیل‌تر شده است.

«کریم دلجوان»  ادامه داد: واحد تولید پتاسیم این شرکت با هدف تولید محصول جانبی اسید کلریدریک با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال به سبد محصولات شرکت اضافه شد که یکی از مواد اولیه مورد استفاده در پروژه جدید پلی‌آلومینیوم کلراید (pac) است. این پروژه نیز همسو با هدف تکمیل زنجیره ارزش و از طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی ارومیه به شمار می‌آید که مقدمات اجرای آن آغاز شده است.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به‌عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری افزود: پتروشیمی ارومیه برنامه‌های مبسوطی برای تولید محصولات متنوع در دست دارد که بهره‌برداری از طرح سولفات پتاسیم سبد محصولات را متنوع کرده است.

وی اظهار کرد: راه‌اندازی واحدهای تولیدی در شرایطی که کشور افزدن بر فشار تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و متحدانش با بحران کرونا نیز دست و پنجه نرم می‌کند می‌تواند تنها راه برون‌رفت از فشارهای اقتصادی باشد.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با تأکید بر اینکه محدودیت‌ها و تحریم‌ها، مدیریت را به سمت نگاه به داخل و بومی‌سازی سوق داده است، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تجهیزات و قطعات واحد تولیدی سولفات پتاسیم ازسوی سازندگان داخلی ساخته شده است.

به گزارش ایرنا، ایران در سال‌های اخیر با توسعه صنعت پتروشیمی دو جهش را در زمینه افزایش ظرفیت تولید و تنوع سبد محصولات تعریف کرده است. جهش دوم صنعت پتروشیمی قرار است تا پایان سال ۱۴۰۰ محقق شود و طی آن ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در سال برسد.  

درآمد ایران از این صنعت نیز به ۲۵ میلیارد دلار در سال افزایش پیدا خواهد کرد.  

جهش سوم پتروشیمی نیز که تا سال ۱۴۰۴ به انجام می‌رسد، ‌ ظرفیت تولید پتروشیمی را به ۱۳۳ میلیون تن و درآمد حاصل از آن را نیز تا ۳۷ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.  

برچسب‌ها پتروشیمی پتروشیمی توسعه ایران مقام معظم رهبری ارومیه ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی پتروشیمی توسعه ایران مقام معظم رهبری ارومیه ایالات متحده آمریکا پتروشیمی پتروشیمی توسعه ایران مقام معظم رهبری ارومیه ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور پتروشیمی ارومیه سولفات پتاسیم صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره سبد محصولات ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد