Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در راستای جهش دوم صنعت پتروشیمی علاوه بر آنکه ظرفیت تولید به ۱۰۰ میلیون تن در سال افزایش پیدا خواهد کرد، ‌ تنوع محصولات و توسعه صنایع پایین‌دستی نیز در دستور کار قرار دارد. در آخرین اقدام نیز واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه وارد مدار شد.

سال ۹۹ در صنعت پتروشیمی به عنوان سال طلایی این صنعت نام‌گذاری شده است زیرا در سال جاری ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری می‌رسد تا ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به ۹۰ میلیون تن در پایان سال بالغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال توسعه در صنعت پتروشیمی تنها معطوف به حجم و ظرفیت نبوده بلکه کیفی‌سازی محصولات و تکمیل زنجیره‌ها نیز در دستور کار قرار دارد. در مهمترین مورد نیز ایران که در حال حاضر بزرگترین متانول ساز جهان به شمار می‌رود، در تلاش است تا زنجیره این محصول را تا پلی پروپیلن توسعه دهد.

در مجموع ایران می خواهد با تکمیل زنجیره تولید محصولات پترشیمی ارزش افزوده بیشتری برای کشور تولید کند تا علاوه بر بی نیازی از واردات، ‌ارزآوری را نیز توسعه دهد.

در آخرین اقدام در این راستا نیز، واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه به‌عنوان یکی از طرح‌های توسعه‌ای پایین‌دستی صنعت پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه محصولات متنوع و راهبردی بدون حضور کارشناسان خارجی با موفقیت عملیاتی شد.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به اینکه خط تولید سولفات پتاسیم با ظرفیت سالانه ۴۰ هزار تن با موفقیت راه‌اندازی شد، گفت: باتوجه به راه‌اندازی این خط تولید، سبد محصولات شرکت تکمیل‌تر شده است.

«کریم دلجوان» ادامه داد: واحد تولید پتاسیم این شرکت با هدف تولید محصول جانبی اسید کلریدریک با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال به سبد محصولات شرکت اضافه شد که یکی از مواد اولیه مورد استفاده در پروژه جدید پلی‌آلومینیوم کلراید (pac) است. این پروژه نیز همسو با هدف تکمیل زنجیره ارزش و از طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی ارومیه به شمار می‌آید که مقدمات اجرای آن آغاز شده است.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به‌عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری افزود: پتروشیمی ارومیه برنامه‌های مبسوطی برای تولید محصولات متنوع در دست دارد که بهره‌برداری از طرح سولفات پتاسیم سبد محصولات را متنوع کرده است.

وی اظهار کرد: راه‌اندازی واحدهای تولیدی در شرایطی که کشور افزدن بر فشار تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و متحدانش با بحران کرونا نیز دست و پنجه نرم می‌کند می‌تواند تنها راه برون‌رفت از فشارهای اقتصادی باشد.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با تأکید بر اینکه محدودیت‌ها و تحریم‌ها، مدیریت را به سمت نگاه به داخل و بومی‌سازی سوق داده است، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تجهیزات و قطعات واحد تولیدی سولفات پتاسیم ازسوی سازندگان داخلی ساخته شده است.

به گزارش ایرنا، ایران در سال‌های اخیر با توسعه صنعت پتروشیمی دو جهش را در زمینه افزایش ظرفیت تولید و تنوع سبد محصولات تعریف کرده است. جهش دوم صنعت پتروشیمی قرار است تا پایان سال ۱۴۰۰ محقق شود و طی آن ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در سال برسد.

درآمد ایران از این صنعت نیز به ۲۵ میلیارد دلار در سال افزایش پیدا خواهد کرد.

جهش سوم پتروشیمی نیز که تا سال ۱۴۰۴ به انجام می‌رسد، ‌ ظرفیت تولید پتروشیمی را به ۱۳۳ میلیون تن و درآمد حاصل از آن را نیز تا ۳۷ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی ارومیه سولفات پتاسیم صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ظرفیت تولید سبد محصولات میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تکمیل 100 درصدی ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی این استان در اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمد ثابت اقلیدی امروز _ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های داخلی و خارجی که در قالب توری سه روزه از جاذبه‌های گردشگری و تاریخی این استان بازدید داشتند، اظهار کرد: بالغ بر ۳۶ درصد از آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی کشور مربوط به استان فارس است.

وی افزود: اساساً برند توریسم فرهنگی ایران پرسپولیس (تخت جمشید) شکل داده است که در جوار آن آثار دیگری بنا نهاده شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس با اشاره به هفته نکوداشت شیراز و جذابیت‌های این کلان شهر در اردیبهشت تصریح کرد: هم اینک ۱۰۰ درصد ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تا آخر اردیبهشت ماه تکمیل شده است.

ثابت اقلیدی ادامه داد: اقدامات و برنامه‌های تحولی در راستای مرمت و احیای آثار تاریخی فارس در دستور کار قرار گرفته است، به طوری که می‌توان به فاز نخست مرمت سنگ نگاره‌ها و نقوش هخامنشی و ساسانی و همچنین نورپردازی آثار اشاره کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی‌ها با شهرداری‌های شهرستان‌های استان که دارای سنگ نگاره و نقوش سنگی هستند هم رایزنی انجام شده تا اقدامات مرمتی دنبال شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس همچنین از راه‌اندازی کمپین «این، به اون در» در راستای منویات مقام معظم رهبری و روایات واقعی دوران ساسانی در حوزه تمدنی توسط یک تیم تخصصی به عنوان یک برنامه شاخص و کلان در سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در شهرستان‌های کازرون، مرودشت و داراب سنگ نگاره‌هایی با مضمون پیروزی ایرانیان بر رومیان وجود دارد که این رخداد تاریخی در قالب کمپین مذکور روایت می‌شود.

به گزارش ایمنا، با هدف معرفی بهتر جاذبه‌های گردشگری و تاریخی استان فارس در ابعاد ملی و بین المللی، تور رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از این استان به مدت ۳ روز در حال برگزاری است.

در این تور خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران ایرانی و خارجی حضور دارند که در روز نخست سفر به استان فارس به شهرستان کازرون رفتند و از میراث جهانی منظر ساسانی فارس بازدید داشتند. در این بازدید تیم رسانه‌ای از شهر جهانی بی شاپور و تنگ چوگان بازدید داشتند. همچنین در دومین روز از این سفر تیم رسانه‌ای از مجموعه‌های جهانی پاسارگاد و تخت جمشید و مجموعه فرهنگی و تاریخی حافظ بازدید داشتند.

کد خبر 751811

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد