Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول اشرف زاده روز پنجشنبه در آیین افتتاح طرح سولفات پتاسیم مجتمع پتروشیمی ارومیه که با دستور  ویدئوکنفرانسی رییس جمهوری برگزار شد، افزود: با این افزایش ۴۰ هزار تنی، ایران از مقام دوازدهم در تولید این محصول در دنیا به رده نهم ارتقای یافت.

وی اضافه کرد: یکی از سیاست‌های هلدینگ خلیج فارس، توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک های پایین دستی پتروشیمی به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) ادامه داد: طرح سولفات پتاسیم مجتمع پتروشیمی ارومیه نیز از طرح های ارزشی این شرکت به شمار می رود که با سرمایه گذاری تنها ۵۸ میلیارد تومانی، ۴۶۵ میلیارد تومان درآمد دارد.

اشرف زاده گفت: سولفات پتاسیم، در تولید کود شیمیایی و کاتالیست ها در صنعت پتروشیمی بسیار با اهمیت است و در حال حاضر، با افزایش تولیدی مجتمع پتروشیمی ارومیه، امکان صادرات آن نیز فراهم شده است.

وی با اشاره به اشتغال ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم با افتتاح این طرح افزود: ۹۵ درصد نیروهای فعال در این طرح را نیروهای بومی تشکیل می دهند.

به گزارش ایرنا، طرح سولفات پتاسیم مجتمع پتروشیمی ارومیه امروز، پنجشنبه با دستور ویدئوکنفرانسی رییس جمهوری به بهره برداری رسید؛ ظرفیت تولید این طرح ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم و ۵۰ هزار تن اسیدکلریدریک است.

برچسب‌ها پتروشیمی پتروشیمی ارومیه خلیج فارس پروندهٔ خبری افتتاح طرح‌های پتروشیمی و تحقق جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی پتروشیمی ارومیه خلیج فارس پتروشیمی پتروشیمی ارومیه خلیج فارس اخبار کنکور مجتمع پتروشیمی ارومیه سولفات پتاسیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق آن توجه ویژه به ۲ رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان است.

وی افزود: گروهی که باید این فرمان و پرچم را راهبری و هدایت کند، بسیجیان هستند چرا که بسیج معجزه امام راحل و دستاورد مهم انقلاب اسلامی است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه سال گذشته دانشگاه اراک جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شده است، افزود: در حوزه فناوری برای تقویت، توسعه اقتصاد دانش بنیان، باید از ظرفیت جهادگران به عنوان کلید حل مشکلات کشور بهره گیری کرد.

وی تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین، به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود در حالی که نفت خام بشکه‌ای ۸۰ تا ۹۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه ای در این استان محسوب می‌شود.

مخلص الائمه تاکید کرد: مسائل و مشکلات با کار زیاد حل نمی‌شود بلکه نیازمند اقدام جهادی است که در این راستا تمام ظرفیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: بدون تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی به مراتب بیش از مشکلات است که می‌توان با تعامل و هم‌افزایی تمام ارگان‌ها بر مسائل و مشکلات غلبه کرد در غیر این صورت نوعی نقص در عملکرد و بروکراسی اداری وجود دارد.

وی اقتصاد نفتی را پاشنه اقتصاد کشور دانست و گفت: پیشرفت علم و فناوری و کلید حل مشکلات کشور و به تبع آن استان، نیازمند دانش‌بنیان کردن تولید است که با توجه به این مهم در کمترین زمان به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، دست می‌یابیم.

کد خبر 6100541

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • تابستان منهای خاموشی
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است