Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با دستور رئیس‌جمهور طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی‌ ارومیه با ظرفیت 90 هزار تن تولید سالیانه به بهره‌برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، رئیس‌جمهور‌ در این مراسم با تشکر از دست اندرکاران طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه گفت: مردم بسیار خوب و دلاور استان آذربایجان غربی در دوران دفاع مقدس ایستادگی و مقا‌مت کردند و امروز هم مرزبانان بسیار خوبی برای ایران سرفراز هستند و امروز این طرح در این استان افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ایرانیان در این مراسم، طرح سولفات پتاسیم شرکت پتروشیمی ارومیه را در راستای سیاست‌های هلدینگ خلیج فارس و پترول مبنی بر تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی، رونق تولید و شکوفایی اقتصاد نام برد.
مهندس رسول اشرف زاده با بیان اینکه با افتتاح این طرح 90 هزار تن سولفات پتاسیم و اسید کلریدریک تولید وی‌شود، گفت: طرح سولفات پتاسیم شرکت پتروشیمی ارومیه تنها با 58.5 میلیارد تومان سرمایه گذاری توانسته به 465 میلیارد تومان درآمد سالانه برسد.
وی با اعلام اینکه 95درصد نیروی مشغول به کار در این پتروشیمی نیروهای بومی هستند اظهار داشت:در این پروژه 50 شغل مستقیم و 230 شغل غیرمستقیم ایجاد شده است.
اشرف‌زاده با اشاره به اینکه شرکت پترول چهار پارک پایین‌دستی با ظرفیت 3 میلیون و 500 هزار تن در حال اجرا دارد، افزود: سه طرح پتروشیمی لردگان، فاز دوم پتروشیمی ایلام و سولفات پتاسیم ارومیه متعلق به این شرکت امسال به بهره‌برداری رسیده که با ساخت آنها بیش از 2 میلیون و 500 هزار تن به ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی افزوده شده است.
مدیرعامل پترول با اشاره به دو‌ طرح «اولین پارک صنعتی ملامیندر ارومیه» و «واحد اسید کلریدریک» که عملیات اجرایی آنها در دهه فجرآغاز می‌شوند گفت: با احداث این دو طرح 930 شغل مستقیم و 2500 شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه ظرفیت تولید سولفات پتاسیم در کشور با فعالیت پتروشیمی ارومیه به 340 هزار تن در سال رسیده، خاطر نشان کرد: با این افزایش تولید در ظرفیت تولید سولفات پتاسیم، ایران توانسته مقام خود را از 12 به 9 در دنیا ارتقا دهد که این ارتقای رتبه موجب مباهات است.
گفتنی است، طرح سولفات پتاسیم در راستای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دستی در مدت کمتر از 24 ماه تکمیل و به دست متخصصان ایرانی و بدون حضور کارشناسان خارجی به بهره‌برداری رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • پذیرش ۵۷ مقاله در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا