Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذربایجان‌غربی دارای سه مجتمع پتروشیمی به ظرفیت تولید سالانه بیش از ۶۰۰ هزار تن است که نیمی از این ظرفیت تولید با تلاش دولت تدبیر و امید در این استان مرزی محقق شده و در سال‌های فعالیت این دولت، شکوفایی این صنعت در دورترین استان کشور به منابع نفتی به خوبی حس شده است.

مجتمع پتروشیمی ارومیه با تولید سالانه ۱۳۶ هزار تن کریستال ملامین، سولفات آمونیم و اسید سولفوریک، مجتمع پتروشیمی مهاباد با تولید سالانه ۳۳۰ هزار تن پلی اتیلن سبک خطی و سنگین و بتن و مجتمع پتروشیمی میاندوآب با تولید سالانه ۱۴۰ هزار تن محصول پلی اتیلن سنگین تولید می‌کنند که از این میان۲ مجتمع پتروشیمی مهاباد و میاندوآب در طول دولت تدبیر و امید راه‌اندازی شده و به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل زنجیره ارزش در صنایع پتروشیمی آذربایجان‌غربی یکی از راهکارهای موثر تحقق بخشیدن به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و مقابله با ضربه پذیری درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز در وضعیت تحریم است.

سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که در سال ۱۳۹۲ به مسوولان کشور و تمام نهادها ابلاغ شد،  بر محور درون‌زایی و برون‌نگری توجه داشته که برای مقابله با تحریم‌ها طراحی و تنظیم شده‌ تا با کمترین وابستگی به خارج از کشور بتوان از این شرایط سخت عبور کرد و به خوداتکایی رسید.

یکی از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی بهینه‌سازی مصرف و ایجاد ارزش افزوده با استفاده از منابع موجود و افزایش درآمدهای صادراتی از این طریق است، بنابراین می‌توان گفت اصلی‌ترین پایه اقتصاد مقاومتی جلوگیری از خام‌فروشی محسوب می‌شود که تمام این تعریف را می‌توان در صنعت پتروشیمی دید.

هر چند صنعت پتروشیمی کشور از خرداد سال ۱۳۹۷ در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت، اما واقعیت این است که حتی در شرایط تحریم فروش محصولات پتروشیمی بسیار سهل‌تر از فروش نفت است و در واقع صنعت پتروشیمی توانسته کشور را در مقابل بسیاری از تهدیدات اقتصادی مقاوم کند.

آذربایجان غربی که سال‌های طولانی یکی از استان‌های غیربرخوردار در حوزه زیرساختی بوده؛ هم اینک با سرمایه گذاری دولت های یازدهم و دوازدهم درحال برخورداری از تمامی امکانات و زیرساخت‌هاست که در همین راستا توسعه سه مجتمع بزرگ پتروشیمی در آذربایجان‌غربی مصداقی بر این همت است.

پتروشیمی به عنوان صنعتی تبدیلی که می‌تواند مانع از خام‌فروشی منابع ارزشمند کشور شود، شاهد احیای و پیشرفت چشمگیری طی سال‌های اخیر به ویژه در طول دولت تدبیر و امید در آذربایجان‌غربی بوده و میزان تولیدات آن در این دولت ۳.۵ برابر قبل شده است.

صنعت پتروشیمی هم‌اکنون یه یکی از ظرفیت‌های اقتصادی مهم آذربایجان‌غربی تبدیل شده است که راه اندازی و سرمایه‌گذاری در صنایع پایین دست این صنعت می‌تواند این استان را به یکی از قطب‌های مهم اقتصادی صنایع پایین دست پتروشیمی در کشور مبدل ساخته و در سال جهش تولید، این صنعت با استفاده از امکانات و توان بالای داخلی همزمان با تولیدی شدن طرح‌های جدید، ظرفیت تولید در این حوزه را افزایش دهد.

وجود ۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک، پنج پایانه مرزی، هم‌مرز بودن با سه کشور، فعالیت ۹ گمرک مرزی و داخلی و همچنین یدک کشیدن نام دروازه اروپا از جمله مهمترین ظرفیت‌های تجاری آذربایجان‌غربی بوده که می‌تواند به بزرگترین دروازه صادراتی ایران به عراق و اروپا برای تولیدات کارخانه‌های پتروشیمی محسوب ‌شود.

پتروشیمی ظرفیت بالای سرمایه‌گذاری کلان در آذربایجان‌غربی است

استاندار آذربایجان‌غربی معتقد است که ظرفیت های این استان در پتروشیمی قابلیت سرمایه گذاری های کلان را دارد و رفع موانع سرمایه گذاری در این بخش، وظیفه اساسی مدیران حوزه های دخیل است.

محمدمهدی شهریاری با اشاره به قابلیت های ویژه استان در پتروشیمی، ایجاد پتروشیمی جدید و صنایع پایین دستی را یک امتیاز ویژه برای جلب سرمایه گذاری دانست و افزود: به افراد و شرکت های مشتاق به سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله پتروشیمی اطمینان خاطر می دهیم که مدیریت استان برای رفع موانع احتمالی و تسهیل فرایند تولید اراده جدی دارد.

وی اضافه کرد: متاسفانه قابلیت های استان با وجود تلاش های انجام گرفته در دوره های مختلف به خوبی برای سرمایه گذاران معرفی نشده است.

وی با اشاره به موافقت وزیر نفت برای احداث واحد جدید پتروشیمی در آذربایجان غربی اظهار کرد: با توجه به ویژگی های منحصربفرد استان در این حوزه، از سرمایه گذاران واقعی که دارای سرمایه و برنامه عملیاتی مشخص هستند، حمایت جدی می کنیم.

استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری با وجود شیوع کرونا شاهد رشد متقاضیان سرمایه گذاری در استان هستیم که امیدواریم با نهایی شدن فرایند آغاز بکار این پرونده ها به زودی زمینه های اشتغال و رونق تولید در منطقه فراهم شود.

شهریاری گفت: به همه مدیران ابلاغ شده تا نسبت به رفع موانع تولید اهتمام جدی داشته باشند و کوتاهی در کمک به فرآیند جذب سرمایه گذاری به هیچ عنوان مورد قبول نخواهد بود.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: برای اجرای طرح های حوزه صنایع پایین دست پتروشیمی، فراخوانی ارائه می کنیم تا نخستین گام ها برای توسعه این بخش برداشته شود.

موافقت اولیه وزیر نفت برای احداث واحد جدید پتروشیمی در آذربایجان‌غربی

محمدمهدی شهریاری اضافه کرد: در صدد هستیم با همکاری وزارت نفت، کلنگ واحد جدید تولید پلی اتیلن را هم طی ماه های آتی در آذربایجان غربی بر زمین بزنیم که در این صورت نیز شاهد توسعه بخش پتروشیمی و اشتغال در این بخش خواهیم بود.

سرمایه ثابت ۱۸ هزار میلیارد ریالی مجتمع‌های پتروشیمی آذربایجان‌غربی

در همین راستا برای بررسی میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در واحدهای پتروشیمی آذربایجان‌غربی به سراغ "نادر صادقی" معاون امور هماهنگی اقتصادی آذربایجان‌غربی می‌رویم؛ وی با اشاره به اینکه این استان دارای سه واحد بزرگ پتروشیمی در شهرستان‌های ارومیه، میاندوآب و مهاباد است، گفت: سرمایه ثابت این مجتمع‌ها بیش از ۱۸ هزار و ۳۰ میلیارد ریال است.

صادقی با اشاره اینکه این سه واحد در زمینی به مساحت ۳۱۴ هکتار زمین احداث شده اند، میزان زیربنای سه واحد پتروشیمی فعال در ارومیه را ۴۱۳ هزار و ۴۵۸ مترمربع اعلام کرد.

اشتغال ۱۲۵۰ نفر در واحدهای پتروشیمی آذربایجان‌غربی

معاون امور هماهنگی اقتصادی آذربایجان‌غربی با اعلام اینکه بیش از یک هزار و ۲۵۰ نفر به طور مستقیم در سه واحد پتروشیمی آذربایجان‌غربی اشتغال دارند، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید با بهره برداری از فازهای جدید این واحدها میزان اشتغال زایی را افزایش خواهد داد.

وی در رابطه با مهمترین محصولات تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی آذربایجان‌غربی گفت: پلی اتیلین، بوتن، اسید کلریدریک، اسید سولفوریک، کریستال ملامین، سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم پلی اتیلن از جمله مهمترین محصولات تولیدی در این واحدها هستند.

ارزش ۲۱۳ میلیون یورویی ماشین آلات خارجی پتروشیمی مهاباد

مجتمع پتروشیمی مهاباد به عنوان بزرگترین واحد اقتصادی غرب کشور در سال ۱۳۹۵ توسط رییس جمهوری اسلامی علاوه‌بر پیش‌بینی اهداف یاد شده، آرزوی دیرینه مردم منطقه به تحقق پیوست و ضمن ایجاد اشتغال مناسب برای حدود ۷۰۰ نفر، زیربنای ایجاد صنایع پایین ‌دستی پتروشیمی نیز در این شهرستان فراهم کرده و زمینه صادرات محصولات پتروشیمی این مجتمع به کشورهای مختلف جهان را فراهم ساخته است.

مهاباد و شهرهای جنوبی آذربایجان‌غربی که اغلب به علت متاثر شدن از جنگ تحمیلی از روند توسعه در سال‌های گذشته در مقایسه با دیگر نقاط کشور محروم مانده‌اند، نیازمند جهش در بخش توسعه، تامین زیرساخت‌ها و احداث طرح‌های بزرگ هستند که این هدف در دولت‌های پیشین به ثمر ننشست.

احمد فرهمند مدیرعامل شرکت پتروشیمی مهاباد در گفت وگو با ایرنا با اشاره به ارزش ۲۱۳ میلیون یورویی ماشین آلات خارجی این واحد پتروشیمی گفت: کل سرمایه ثابت این واحد پتروشیمی ۱۰  هزار و ۶۷۰ میلیون و ۲۶۶ میلیارد ریال است.

وی "پلی اتیلن سنگین"، "پلی اتیلن سبک" و "بوتن یک" را محصولات تولیدی در این واحد پتروشیمی عنوان کرد و افزود: از نوع مواد صنایع پایین دست تولیدی در واحد پتروشیمی مهاباد نیز می‌توان به کلیه محصولات پلیمری با پایه پلی اتیلن اشاره کرد.

فرهمند با اشاره به اشتغال ۶۳۰ نفر در این واحد، بیان کرد: ایجاد اشتغال زایی در منطقه و کمک به صادرات کشور از اولویت‌های صنعت پتروشیمی است.

وی با بیان اینکه توان برق این واحد پتروشیمی ۲۵ مگاواتی است، گفت: میزان آب مصرفی آن نیز سه میلیون متر مکعب است.

وی با اشاره به اینکه واحد پتروشیمی مهاباد در زمینی به مساحت  یک میلیون و۸۲۰ هزار متر مربع احداث شده است، اظهار داشت: زیربنای این مجتمع ۲۰۰ هزار مترمربع است.

راه‌اندازی نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور در مجتمع پتروشیمی مهاباد

رییس مجتمع پتروشیمی مهاباد اظهار داشت: این مجتمع با تکیه بر توان و دانش پژوهشگران بومی جوان خود موفق شد نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور را در مساحت ۴۰۰ متر مربع طی مدت ۶ ماه راه‌اندازی و وارد مدار تولید کند.

عباس فرش‌باف افزود: ظرفیت این نیروگاه روزانه ۲۰۰ کیلووات ساعت است که در صورت تکمیل طرح و اجرای فاز دوم ظرفیت آن به نیم مگاوات برق هم رسیده و برق تولید شده به شبکه سراسری متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد امکانات این نیروگاه بومی شده است، افزود: در این طرح صفحه‌های خورشیدی روی استخر ذخیره آب‌های سطحی تعبیه شده که در کنار جلوگیری از تبخیر آب، کارآیی نیروگاه با خنک‌کاری در سطح آب‌های سطحی را تا ۱۵ درصد افزایش داده است.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی فاز دوم این طرح، برق مورد نیاز ۴۰۰ خانوار روستایی تامین خواهد شد، افزود: برای اجرای این طرح ۸.۵ میلیارد ریال هزینه شده و زمان بازگشت سرمایه آن با حمایت دولت کمتر از پنج سال است.

سرمایه ثابت نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریالی پتروشیمی ارومیه

پتروشیمی ارومیه در جنوب غربی شهرستان ارومیه، کیلومتر ۳۰ جاده ارومیه – مهاباد در زمینی به مساحت ۱۱۰ هکتار با محوطه صنعتی به وسعت ۵۰ هکتار و ۶۰ هکتار  فضای سبز و استخرهای پساب احداث شده است.

کریم دلجوان قدرتی مدیرعامل پتروشیمی ارومیه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه سرمایه ثابت این واحد ۶۹۰ میلیارد و ۲۳۸ میلیون ریال است، اظهار داشت: بیش از ۱۷۰ نفر به طور مستقیم در این واحد پتروشیمی مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه "اسید کلریدریک"، "اسید سولفوریک"، "کریستال ملامین"، "سولفات آمونیوم" و "سولفات پتاسیم" از محصولات تولیدی در این واحد پتروشیمی است، گفت: این واحد در صنایع پایین دستی در تولید روکش های ام دی اف و کودهای شیمیایی فعال است.

قدرتی با اشاره به احداث واحد پتروشیمی ارومیه در مساحتی به اندازه یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع، بیان کرد: زیربنای این واحد ۱۰۸ هزار و ۴۵۸ متر مربع است.

اشتغال بیش از ۴۵۰ نفر در پتروشیمی میاندوآب

مجتمع پتروشیمی میاندوآب در قالب طرح ساخت خط انتقال اتیلن از عسلویه به غرب کشور به طول هزار و ‌ ۶۶۰ کیلومتر ساخته شده و سالانه حدود ۱۴۰ هزار تن اتیلن به عنوان مواد اولیه از عسلویه به این مجتمع تزریق می‌شود.

مجتمع پتروشیمی میاندوآب بزرگ در مسیر جاده میاندوآب - سرچم قرار دارد و اخیرا به صورت ویدیو کنفرانس توسط رییس جمهوری به بهره‌برداری رسید.

احمد مهدوی دیزج مدیرعامل پتروشیمی میاندوآب در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ نفر در پتروشیمی میاندوآب اشتغال دارند، گفت: این واحد پتروشیمی ظرفیت مناسبی در ایجاد اشتغال زایی در منطقه را داراست.

وی، کل سرمایه ثابت این واحد پتروشیمی را ۶ هزار و ۶۷۰ میلیارد و ۲۰۸ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: نوع عرضه مواد تولیدی در بورس و فرابورس این واحد پتروشیمی هنوز آغاز نشده است.

مهدوی دیزج محصول تولیدی در این واحد را " پلی اتیلین با چگالی ۰.۹۴ درصد یا بیشتر عنوان کرد و ادامه داد: کلیه محصولات پلیمری با پایه پلی اتیلن در واحد پتروشیمی میاندوآب تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی میاندوآب در زمینی به مساحت ۲۲۰ هزار متر مربع احداث شده است، گفت: زیر بنای این واحد ۱۰۵ هزار متر مربع است.

بهره‌برداری از طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی نقطه عطفی در توسعه منطقه

طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه که با همت متخصصان ایرانی ساخته شده با دستور حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران طی ماه جاری به بهره‌برداری رسید.

میزان تولید این واحد جدید ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم و ۵۰ هزار تن اسید کلریدریک است که ارزش بسیار زیادی در تکمیل زنجیره ارزش بخش پتروشیمی در کشور دارد.

با توجه به اینکه بخشی از نیاز کشور به سولفات پتاسیم وارد می‌شود، با راه‌اندازی واحد سولفات پتاسیم ارومیه، میزان قابل توجهی از واردات این محصول مهم کاسته و از خروج ارز جلوگیری می‌شود.

در این طرح ۵۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و میزان درآمدزایی آن، حدود چهار هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال است که درآمدزایی بسیار مناسبی برای این بخش محسوب می‌شود.

پتروشیمی ارومیه یکی از شرکت های قدیمی این گروه بوده و از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را با تولید چهار هزار تن ملامین آغاز کرده، هم اینک ۱۸۴ هزار تن، ظرفیت تولید این مجتمع است و محصولات متنوعی نظیر ملامین، اسید سولفوریک و اسید کلریدریک تولید می کند.

در کنار تکمیل زنجیره ارزش، توسعه این واحد نیز در دستور کار شرکت است که در این راستا، ۲  طرح توسعه شامل تولید پلی آلومینیوم کلراید و راه اندازی نخستین پارک صنعتی ملامین کشور در دستور کار قرار دارد.

ظرفیت در نظر گرفته شده "پلی آلومینیوم کلراید"  ۲۰ هزار تن بوده و می تواند بخش زیادی از نیاز کشور را به این محصول تامین کند.

۹۵ درصد نیروهای شاغل در طرح تولید سولفات پتاسیم در ارومیه بومی هستند

استاندار آذربایجان غربی گفت: بیش از ۹۵ درصد از نیروهای شاغل در این طرح، بومی هستند و زمینه اشتغال خوبی با اجرای آن فراهم شده است.

شهریاری تاکید کرد: علاوه بر آن، طرح تولید سولفات پتاسیم با توجه به شرایط تحریم ظالمانه و عدم حضور کارشناسان خارجی با همت متخصصان ایرانی ساخته شده و همه فناوری ساخت در این حوزه، محصول تکنسین های داخل کشور است.

وی اظهار کرد: این طرح ملی که برای اجرای آن چهارمیلیون و ۱۰۰ هزار یورو هزینه ارزی و ۳۷۹ میلیارد ریال هزینه ریالی صورت گرفته، همزمان با سی و هشتمین هفته اجرای پویش ملی به بهره برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: این طرح در راستای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دستی، بسیار ارزشمند بوده و در مدت کمتر از ۲۴ ماه تکمیل شده است.

تامین بخشی از نیاز وارداتی کشور در واحد سولفات پتاسیم ارومیه

مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هم اینک بخشی از نیاز کشور به سولفات پتاسیم وارد می‌شود، گفت: با راه‌اندازی واحد سولفات پتاسیم ارومیه، میزان قابل توجهی از واردات این محصول مهم کاسته و از خروج ارز جلوگیری می‌شود.

رسول اشرف زاده افزود: میزان تولید این واحد جدید که فردا، با دستور رییس جمهوری به بهره برداری می‌رسد، ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم و ۵۰ هزار تن اسید کلریدریک است که ارزش بسیار زیادی در تکمیل زنجیره ارزش بخش پتروشیمی در کشور دارد.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۵۸۰ میلیارد ریالی برای اجرای این طرح،    اضافه کرد: میزان درآمدزایی آن، حدود چهار هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال است که درآمدزایی بسیار مناسبی برای این بخش محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین در صدد هستیم نخستین پارک صنعتی ملامین کشور را در پتروشیمی ارومیه راه اندازی کنیم که عملیات اجرایی آن از دهه فجر امسال آغاز می شود.

جلوگیری از خام فروشی هدف راه اندازی طرح سولفات پتاسیم

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه نیز گفت: واحد سولفات پتاسیم این مجتمع با هدف تکمیل زنجیره ارزش، جلوگیری از خام فروشی و توسعه محصولات متنوع و استراتژیک در مدار تولید قرار گرفته است.

کریم دلجوان اظهار کرد: خط تولید سولفات پتاسیم با ظرفیت سالانه ۴۰ هزار تن با موفقیت راه اندازی شد و باتوجه به بهره‌برداری این خط تولید؛ سبد محصولات شرکت تکمیل تر شده است.

مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب،   افزود: پتروشیمی ارومیه برنامه های مبسوطی جهت تولید محصولات متنوع در دست دارد که بهره برداری از طرح سولفات پتاسیم از جمله مهمترین آنها بوده است.

دلجوان بهره برداری از این واحد را مرهون تلاش های مهندسان و متخصصان جوان و عملیاتی خود دانسته که بدون حضور کارشناسان خارجی موفق شدند بهره برداری از طرح سولفات پتاسیم را به نام خود ثبت کنند.

وی تاکید کرد: راه اندازی واحدهای تولیدی در شرایطی که کشور علاوه بر فشار تحریم‌های یک جانبه آمریکا و متحدانش با بحران کرونا نیز دست و پنجه نرم می‌کند، می‌تواند یکی از راه های برون‌رفت از فشارهای مبتلابه اقتصادی باشد.

دلجوان با تاکید براینکه محدودیت ها و تحریم ها، مدیریت را به سمت نگاه به داخل و بومی سازی سوق داده است، تصریح کرد: بخش عمده ای از تجهیزات و قطعات واحد تولیدی سولفات پتاسیم توسط سازندگان داخلی ساخته شده است.

پیشرفت در صنعت پتروشیمی موفقیت در اقتصاد مقاومتی است

روح الله حضرت‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایرنا گفت: پیشرفت در صنعت پتروشیمی به دست متخصصان ایرانی نشان دهنده موفقیت در راهبرد اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی کشور را از وارداتی برخی از محصولات مهم صنعت بی نیاز می‌کند، اظهار داشت: موفقیت در صنعت پتروشیمی میزان قابل توجهی از واردات این محصول مهم کاسته و نقش بسزایی در جلوگیری از خروج ارز خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی برای توسعه مناطق محروم و مرزی از طرح‌ها و اقدامات اثرگذار دولت حمایت می‌کند، بیان کرد: در بحث توسعه آذربایجان‌غربی نباید دیدگاه سیاسی و جناحی داشته باشیم و از طرح های دولت در راستای توسعه منطقه حمایت می کنیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار تکمیل زنجیره ارزش، توسعه واحد پتروشیمی ارومیه، ۲  طرح توسعه شامل تولید پلی آلومینیوم کلراید و راه اندازی نخستین پارک صنعتی ملامین کشور در دستور کار قرار دارد که به زودی عملی می‌شود.

اشتغالزایی از طریق صنایع و بنگاه‌های مولد یکی از موضوعات مورد تاکید سیاست اقتصاد مقاومتی است و به طور قطع تنها صنایعی می‌توانند بیشترین سهم در ایجاد اشتغال را داشته‌باشند که با ایجاد ارزش افزوده صادرات محور باشند تا در برابر نوسان‌های ارزی و کاهش ارزش پول ملی کشورمان دچار تعدیل نیرو نشوند.

موضوع دیگر تمرکز بر تامین تجهیزات و قطعات مورد نیاز از داخل و انتقال دانش برای ارتقای توان داخل در جهت انجام تولیدات است که باید در اولویت صنایع کشورمان قرار بگیرد چراکه تا زمانی که زیرساخت صنعت پتروشیمی وابسته به خارج باشد هزینه تمام شده تولید این صنایع بالا خواهد بود و توان رقابتی آن در بازارهای بین المللی کاهش می‌یابد. 

بهینه‌سازی صادرات و بیشینه‌سازی ارزآوری این صنعت از طریق فروش محصولات با ارزش افزوده بالا، طراحی و ساخت کاتالیست‌ها و ارائه طرح‌های همکاری و ارائه خدمات فنی و مهندسی در خارج از کشور هم از دیگر اقدامات مورد نیاز برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه استفاده از توان واحدهای پتروشیمی کشورمان است.  / ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی آذربایجان غربی مجتمع پتروشیمی میاندوآب استاندار آذربایجان غربی مجتمع پتروشیمی مهاباد واحد سولفات پتاسیم مدیرعامل پتروشیمی تولیدی در این واحد محصولات تولیدی واحد پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش طرح سولفات پتاسیم آذربایجان غربی دولت تدبیر و امید زمینی به مساحت صنعت پتروشیمی میلیارد ریال پتروشیمی ارومیه سولفات پتاسیم سرمایه گذاری سرمایه ثابت صنایع پایین دست اقتصاد مقاومتی بهره برداری بهره برداری اسید کلریدریک اسید سولفوریک گفت و گو هزار متر مربع ایجاد اشتغال تولید سالانه خام فروشی راه اندازی ظرفیت تولید رییس جمهوری گو با ایرنا برای اجرای ساخته شده احداث شده پلی اتیلن واحد جدید تحریم ها سه واحد هزار تن طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین استان با قدردانی از تلاش‌های اعضای این ستاد در دو سال گذشته، افزود: اعضای این ستاد بدون توجه به مسائل اداری، به عشق حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و خدمت به زائرین اربعین حسینی تمام تلاش خود را انجام داده و همه پای کار بودند تا شرایط لازم را برای تردد بدون مشکل زائران فراهم کنند.

وی همچنین با بیان اینکه آذربایجان غربی در تردد زائرین اربعین حسینی از مرز تمرچین، یکی از استان‌های نوپاست، خاطرنشان کرد: با وجود نوپا بودن استان در تردد زائرین اربعین، توانستیم با کیفیت‌ترین خدمات را به زائرین اربعین حسینی در کشور ارائه دهیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به تردد زائرین خارجی اربعین حسینی به ویژه برخی از زائران کشورهای منطقه قفقاز از مرز تمرچین نیز اشاره کرد و افزود: مرز تمرچین به عنوان یکی از مرزهای بین‌المللی در راستای تردد زائرین اربعین حسینی در حال شناخته شدن در منطقه است.

معتمدیان همچنین با قدردانی از مردم اهل سنت استان و به ویژه مردم شهرستان پیرانشهر در استقبال و میزبانی از زائران اربعین حسینی، اضافه کرد: یکی از بزرگترین برکات اربعین، حضور خودجوش اهل سنت در خدمت به زائران اربعین حسینی بود که با وجود تلاش‌های دشمن برای تفرقه افکنی، استقبال کم نظیر مردم منطقه از زائران حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، این توطئه‌ها را خنثی کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در زمان تردد زائران اربعین حسینی از مرز تمرچین به سمت عتبات عالیات شاهد هیچ‌گونه مشکل امنیتی نبودیم، افزود: به برکت خون شهدا و مجاهدت‌های نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، مرز تمرچین به عنوان یکی از مرزهای امن کشور مطرح است و این مسئله موجب شده که زائران و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام با آرامش کامل و بدون هیچ دغدغه‌ای، این مسیر را برای تشرف به کربلای معلی انتخاب کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه امسال، سومین سال حضور زائران اربعین حسینی برای تردد از مسیر مرز تمرچین است، اظهار کرد: امسال نیز تمامی تدابیر لازم و حداکثری برای خدمت به زائران اربعین حسینی در حوزه‌های مختلف در استان اندیشیده شده است.

معتمدیان همچنین با تاکید بر فعال شدن تمامی کمیته‌های ستاد اربعین حسینی در استان، افزود: نقشه راه در خدمت به زائران اربعین حسینی و همچنین توسعه زیرساخت‌ها آماده شده و مسئولین کمیته‌ها در راستای جذب منابع ملی برای اجرای برنامه‌های عنوان شده، تلاش جدی داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته برخی از مشکلات در حوزه ناوگان حمل و نقل را شاهد بودیم، تصریح کرد: امسال برنامه‌ریزی‌های لازم جهت استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل ترکیه و اقلیم کردستان عراق در کنار پتانسیل خطوط ریلی و حمل و نقل استان در راستای تردد امن و بدون مشکل زائران اربعین حسینی انجام می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی بر تکمیل پایگاه‌های امداد و نجات و اورژانس، بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه و پوشش کامل اینترنت از مسیر ورود زائران اربعین حسینی به استان تا مرز تمرچین تاکید کرد.

کد خبر 6100815

دیگر خبرها

  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است